Mintzkov blaast 10 kaarsen uit

Oud zijn ze nog niet, maar toch vormen ze al 10 jaar een succesvolle Belgische groep. Mintzkov is jarig en dat vieren ze door hun 3 albums opnieuw uit te geven in een speciale CD-box.

In 2000 werden ze bekend toen ze Humo’s Rock Rally wonnen, toen nog als Mintzkov Luna. Bij de release van hun tweede studioplaat in 2007, 360° werd “Luna” professioneel geamputeerd. Ook hun eerste plaat M For Means And L For Love en hun laatste plaat uit 2010 Rising Sun, Setting Sun zullen opnieuw uitgegeven worden in de CD-box.

De box zal half maart verschijnen en bevat ook een bonus-CD met onder andere onuitgegeven nummers en live-opnames. Om de kers op de verjaardagstaart te zetten, zullen ze een exclusief optreden geven in de Gentse Handelsbeurs op 29 april, samen met 2 bands die ze tijdens hun extensieve buitenlandse tour hebben leren kennen. Momenteel tourt de populaire band nog verder in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland en Oostenrijk.

Belgische Tourdates:

  • 2 maart: Muziekodroom, Hasselt
  • 26 maart: Novarock, Kortrijk
  • 29 april: Handelsbeurs, Gent
  • 30 april: Schoolrock, Kontich
  • 30 april: Festival Pour Julien, Lobbes
  • 30 april: Putrock, Beringen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien + 8 =