Tom Pintens duelleert op derde solo album

De Oogst, zo heet het album dat Tom Pintens 7 maart zal uitbrengen. Een plaat die met medewerking van vrienden spontaan tot stand kwam eind vorig jaar toen de groep vijf dagen ‘kampeerde’ in het Ardeense Waimes.

In tegenstelling tot zijn vorige langspelers Tom Pintens en Winter Maakt Ons Vrolijk, is De Oogst een stevigere gitaarplaat geworden waarbij de intieme, zachtere nummers ook niet uit het oog verloren worden. De teksten werden zoals gewoonlijk weer geschreven door Ellen Schoenaerts, al staken deze keer ook Luc De Vos en Dries Helsen een handje toe. En zelfs werk van dichter Remco Campert is te beluisteren op het album. De leidraad doorheen de tien nummers is de constante verandering die in levens plaatsvindt, met vaak als stuwende kracht de liefde.

De tracklist van De Oogst:
{image}

  1. Flatscreen
  2. De Oogst
  3. Filmen
  4. Niets Kon Blijven Duren
  5. Hij Denkt
  6. Nieuwe Dag
  7. Oude God
  8. Al Wie Kan Minnen
  9. In de Duinen
  10. Altamira

Het album komt 7 maart uit, Pintens en band live aan het werk zien kan onder andere in Hoboken, Antwerpen, Ardooie en in de AB Club.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 2 =