De terugkeer van de Mixtape … Live in Leuven

Mixtape liefhebbers, 30 september is het afzakken geblazen naar het STUK in Leuven voor een uniek concertexperiment. 14 groepen waaronder de Portables, Tomàn, Anton Walgrave en Sukilove zullen live een mixtape in elkaar steken die opgenomen wordt en achteraf te koop zal zijn.

Cassetjes, tegenwoordig moet je hard je best doen om dat uit te leggen aan iemand die na 1985 geboren is. En mixtapes dat zijn gewoon mp3’s die op een iPod gegooid worden om na een tijdje gewoon weer overschreven te worden omdat ze niet meer relevant zijn. De oude mixtapes daarentegen, die hield je tot het einde der dagen — of toch totdat je geen cassetterecorder meer had of de magneetband kapot was –.
Nu is er de eenmalig terugkeer naar de hoogtijdagen van BASF, TDK, Fuji en Philips volgende week donderdagavond in het STUK waar Kapitan Korsakov, Sukilove, de Portables, Homer, the boy shouting, the boy outside, Anton Walgrave, Iza, Ignatz, an apple, wixel, Dillian, Spencer The Rover en Tomàn de mixtape zullen vullen door elk 6 minuten afwisselend op twee podia te spelen. Reserveren voor de gratis tickets kan via ticket@stuk.be.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − tien =