Motek doopt nieuwe plaat Dragons

In mei roerde Motek al even zijn staart toen eerste single “Abused” uitgebracht werd van het nog titelloze nieuwe album. Dat album heeft nu de naam Dragons meegekregen en kan 5 november op uw deurmat liggen.

Een meer volwassen geluid, dat is vooral de rode draad door de negen nummers tellende langspeler Dragons die opgenomen werd in Cultuurkapel De Schaduw in Ardooie en Moteks eigen episch centrum Erembodegem. Achter de knoppen namen Patrick Van Neck en Karel De Backer plaats en bevriende muzikanten Joris Caluwaerts (The Go Find, Milow), Roel Van Camp (Dez Mona, DAAU), Philipp Weies (General Mindy), Evan Roy en Isabelle Dauw werden –- tijdelijk — toegevoegd aan de driemans line-up van Motek.

De tracklisting van Dragons:

  1. Motives
  2. Dragons are forever
  3. Orbit
  4. Kobenhavn
  5. Blister
  6. Spender
  7. Tenbagger
  8. Abused
  9. 9 2 5 jam (nine to five Jam)

Het album zal voorafgegaan worden door de tweede single “Motives” die 27 september uitkomt. Via het youtube kanaal van de band krijgt U alvast een voorsmaakje van Dragons.

Live kunt U Motek in Brugge, Roeselare, Tongeren, Erpe-Mere en bij de cd-voorstelling 23 november in het STUK aan het werk zien.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 1 =