Live in de AB voortaan ook online

Dat de AB in Brussel concerten opneemt is niet echt een geheim. Al jarenlang wordt de geïntegreerde studio voor radio-opnames, live-streams, live cd’s en gesponsorde concerten gebruikt. En vanaf nu kunt U in al deze opnames grasduinen via www.abconcerts.be/abradio.

Zo ziet U onder andere welk concert opgenomen werd. Zijn er geluidsfragmenten te beluisteren van Goldfrapp tot De Mens en van Iggy Pop tot Channel Zero. Af en toe aangevuld met video-opnames die op youtube terecht zijn gekomen. En voor diegene die al een tijdje op zoek is naar een bepaalde live-opname op cd zijn er links naar webwinkels die het ‘schijfje’ nog verkopen. Met andere woorden, bent U de troosteloze herfst de komende tijd zat dan kunt U altijd eens gaan snuffelen in dit online muziekbestand.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 12 =