Pukkelpop na 25 jaar uitverkocht

Ja, U bent eraan voor de moeite. Pukkelpop is uitverkocht. Het is te zeggen de combitickets en de dagtickets voor donderdag 19 augustus zijn volledig weg. Mocht U niet op tijd zijn geweest dan kunt U nu dan toch die vakantie boeken naar Verweggistan ipv het tentje op te slaan op de Kiewitweide.

Een paar dagen geleden werd er al een mail rondgestuurd om aan te geven dat de kaartverkoop rap ging en dat degene die nog een combiticket wilde bemachtigen niet te lang meer moest treuzelen. En nu is er dus een historische mijlpaal bereikt; Pukkelpop is voor het eerst in zijn vijfentwintigjarige geschiedenis uitverkocht. Kaarten voor de vrijdag, wanneer onder andere Eels, Blood Red Shoes en The XX, en zaterdag – Queens Of The Stone Age, The National en Jónsi – op het podium staan zijn nog via de website te bestellen.

Pukkelpop vindt plaats van 19 tot en met 21 augustus. Wie persé dat weekend naar een festival wil kan altijd nog naar Maanrock in Mechelen want alle grote festivals in de omringende landen zijn ook uitverkocht.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 12 =