Is Karin Dreijer Iamamiwhoami?

Het houdt de webwereld al enige tijd bezig, wie of wat is toch dat geheimzinnige project Iamamiwhoami? Er werd al gedacht aan onder andere Alison Goldfrapp, Lady Gaga, Lykke Li en Little Boots. Karin Dreijer Andersson is ook één van die namen en voedt die geruchten nu weer door zoals gewoonlijk zeer mysterieus te reageren op de vraag.

BBC 6 Music vroeg La Andersson zonder omwegen of Iamamiwhoami haar iets zei en na een korte aarzeling antwoordde ze met het cryptische antwoord: “That’s a lot of questions. I think it’s much more interesting to ask questions that answer things so it’s good.” Weet U nu iets, wij in ieder geval niet.

Karin Dreijer liet wel weten dat ze weer volop aan het samenwerken is met broer Olof aan nieuw materiaal maar of dat onder de naam The Knife zal zijn weten ze nog niet. “We haven’t been working with The Knife things for many years now so maybe we don’t like it, or maybe it’s very fun. I don’t know. We’ll have a jam session and see what happens.” In welke vorm het ook is, wij zijn alvast nieuwsgierig.

Heeft U vandaag geen BBQ of familieverplichtingen dan volg deze link en amuseer U met de 10 filmpjes die op het YouTube kanaal van Iamamiwhoami staan en laat ons op het forum weten wie U denkt dat achter dit fenomeen zit …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − tien =