Update :: Jamie Lidell doet voorprogramma Prince op Werchter Boutique

Prince komt naar Werchter en dat is groot nieuws. Het gebeurt immers niet elke dag dat Zijne Purperen Geiligheid – dat hebben wij niet verzonnen hoor! – zijn opwachting maakt op een zomerfestival. Maar zie nu: Zijne Zakelijken Verstandigheid, Herman Schuermans, had nog wat geld in de la liggen en daarmee laat hij Jamie Lidell (foto) overkomen.

Toegegeven: Lidell in het voorprogramma van Prince, het is nog een extra reden om dit jaar naar Werchter Boutique te gaan. De twee zijn beiden goed voor een prominente plaats in de funkbijbel en als er zich iemand de nieuwe Prince mag noemen is het misschien wel Lidell, al zal hij nooit of te nimmer náást de meester staan.

Wellicht daarom – en ook omdat Lidell al in het land is voor Les Ardentes en het Cactusfestival – heeft Schuermans hem in het voorprogramma gezet. Zelf brengt Prince nog support acts Larry Graham en Mint Condition mee.

Er zijn nog een kleine 25.000 tickets beschikbaar voor Werchter Boutique. Het festival vindt plaats op 10 juli.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 3 =