TW Classic op maandag 12 juli

Even leek het er niet meer van te komen, maar TW Classic vindt dit jaar wel degelijk plaats. Op een maandag zelfs. Morgen wordt bekend gemaakt wié er op die 12e juli zal headlinen.

”Máándag?”, horen wij u al denken. Toegegeven, toen een interne medewerkersmail onze bureaus bereikte fronsten ook wij even met de wenkbrauwen. Toch blijkt deze bizarre datum een weloverwogen keuze.

”De headliner van TW Classic kan geen 3 shows op rij geven en daarboven hebben ze reeds andere festivalverplichtingen op vrijdag en zondag”, zo luidt het eerste argument. Wie die headliner dan wel mag zijn blijft voorlopig nog even in het duister tasten.

Zondag 11 juli was voor de organisatoren bovendien ook geen optie omdat “de beste voetballanden mekaar dan treffen tijdens de finale van het WK Voetbal in Zuid-Afrika”. Een heilig moment voor de vele voetbalfans dat hen niet onthouden mag worden.

De headliner en enkele aanvullende namen worden naar alle waarschijnlijkheid morgen bekend gemaakt. De ticketverkoop gaat op vrijdag 2 april van start. We houden u alvast op de hoogte!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − acht =