Beth Ditto verplettert talkshow-gast

Opdat het niet altijd over releasedata en dergelijke zou moeten gaan, is een vleugje humor soms best welkom. Beth Ditto van The Gossip stal zondagavond de show op de Oostenrijkse televisie door in een talkshow op een andere gast te gaan zitten. Klikt u vooral op de link.

Beth Ditto. Misschien doet haar naam niet meteen een belletje rinkelen – “ahja, die van The Gossip” – haar figuur rinkelt des te meer. Akelig dik en al even akelig extravagant, heupwiegt Ditto zich een weg doorheen de grenzen van dance en rock. En als ze even kan draait ze daarbij haar hand niet om voor een kleine stunt. Dat werd nog maar eens duidelijk in het programma “Wetten dass” op de Oostenrijkse televisie.

Ditto verscheen als laatste gast ten tonele, schudde iedereen beleefd de hand en ging uiteindelijk doodleuk op de schoot van een lokale sportvedette zitten. Woorden die om beelden smeken kortom. Klik dus maar snel hier

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × een =