ENOLA VI.BE: The Herfsts

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: The Herfsts.

The Herfsts, een dartel zevental uit het Leuvense, staan voor rockende indie met een kantje af die, als u het ons vraagt, met momenten sterk naar poppy punk en/of punky pop ruikt. Met “King Of Orange Stones en “Lonely Hearts” als uitblinkers klinkt debuut EP Dead Beaver als een fijne lappendeken van stukjes Vampire Weekend, Weezer en The Police in hun jonge dagen. Het collectief slaagt erin immer origineel uit de hoek te komen, van optreden in witte overalls tot EP’s in roze envelopjes verkopen. Plus, het mag gezegd worden, The Herfsts is nu eenmaal een fantastisch groepsnaam, die het tongrollen wederom nieuw leven weet in te blazen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vijf =