Tom Smith levert vocals op nieuwe Magnus

Tom Barman en CJ Boland hebben nog meer schoon volk uitgenodigd voor de nieuwe plaat van Magnus. Niemand minder dan Editors-frontman Tom Smith zal immers zijn stem verlenen aan een van de nieuwe nummers. Daarvoor was ook al bekend dat De Jeugd Van Tegenwoordig en Tim Vanhamel mee hebben gewerkt aan de plaat. Wanneer het nieuwe album zal verschijnen, is nog niet geweten.

Er is een nieuwe reden opgedoken om reikhalzend uit te kijken naar het nieuwe album van Magnus. CJ Boland liet gisteren immers op Studio Brussel weten dat Tom Smith, zanger van Editors, zijn medewerking heeft verleend voor een nieuw nummer.

Voor Tom Barman, de andere helft van Magnus, is het niet de eerste keer dat hij met een internationale ster samenwerkt. Voor de opnames van de laatste dEUS-plaat kon hij ook al rekenen op de medewerking van Karin Dreijer Andersson en Guy Garvey.

Voor het nieuwe Magnus-nummer had Barman de baritonstem van Tom Smith blijkbaar al langer op het oog. Hij kon alvast enthousiast mededelen dat hun stemmen “beestig bij elkaar passen”.

Wanneer de nieuwe schijf van Magnus precies in de winkel zal liggen is nog onduidelijk, maar verwacht hem maar in de loop van 2010. In tussentijd werken Bolland en Barman ook nog aan nieuwe versies van “Eat Raw Meat = Blood Drool” van Editors en een nummer van Où Est Le Swimming Pool.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × twee =