UPDATE :: Dit is niet de definitieve Werchterline-up

“We hadden u gezegd dat het een gerucht was”, had ook een excuus kunnen zijn, maar eerlijker is toe te geven dat we ons vergalopeerden. Ondertussen werd duidelijk dat de planning die circuleert niet meer is dan het droomwerk van een fervente festivalbezoeker. Jammer voor hem, en voor ons, want het zag er wel lekker uit. Herman, geef de mens een job!

In onze premature serie “voor wat het waard is”:

Als we een line-up, die zondag op het internet de ronde deed, mogen geloven, belooft Rock Werchter 2010 een sterke editie te worden. Aan de al bekende namen mogen onder andere nog Massive Attack, The XX, Jónsi en… Stone Temple Pilots worden toegevoegd.

Niets leuker dan speculeren wat er dit jaar weer op Rock Werchter zal aantreden, of het becommentariëren van de mondjesmaat geloste namen. Als we dominiek.be mogen geloven, komt alles dit jaar echter met één grote klap uit. Zondag zou op twitter een vrij plausibele line-up de ronde hebben gedaan. U vindt ze na deze klik.

Als het al een vals document, is dan één waar iemand behoorlijk wat werk in moet hebben gestoken om de juiste mix te hebben gevonden om alles naar Herman Schueremans te doen ruiken: de juiste brontosaurussen als headliners, wat nieuwe hippe namen vakkundig over het schema verstrooid, een reünie of vier (recordje, dat), en dat aangevuld met het beste dat de Vaderlandse rock het afgelopen jaar bracht.

Volgens ons hadden die Italianen het bij het juiste eind toen ze zeiden: si non é vero, é ben trovato. We houden u op de hoogte van eventuele officiële bevestigingen of ontkenningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + negen =