Dranouter Aan Zee lost eerste namen

De eerste namen voor de zesde editie alweer van Dranouter Aan Zee op 24 en 25 april 2010 zijn bekend: onder meer Omara “Buena Vista” Portuondo, Arid, Daan, Buscemi en The Proclaimers zullen uw voeten in het strandzand van de Panne aan het dansen zetten. In afwachting van het volledige programma start de voorverkoop alvast op maandag 15 februari.

Klepper op deze voorlopige affiche is Omara Portuono, oftewel de bijna 80-jarige (!) leading lady van het Cubaanse Buena Vista Social Club. Verder misstaan ook Jasper Steverlincks Arid en Daan, ondertussen al festivalklassieker, niet op het podium van het kleine broertje van Folkfestival Dranouter. Driewerf hoera ook voor alle chirogroepen, die maar wat graag een dansje zullen placeren op “I’m gonna be (500 miles) van het schotse The Proclaimers. Gedanst zal er ook worden op de afro- en balkanbeats van Buscemi en Squadra Bossa. Laatste in het voorlopige rijtje zijn Jasper Erkens en de meesters van het Nederlandstalige lied: Raymond Van Het Groenewoud en Buurman, voor hopelijk “Mooi Weer En Fruitsla”. Meer namen volgen binnenkort.

Dranouter Aan Zee vindt traditioneel plaats in april en is door de jaren heen de perfecte opwarmer geworden voor de popelende festivalganger. De voorverkoop start op maandag 15 februari 2010 via Sherpa, Fnac en Toerisme De Panne. Dagtickets kosten €30 in voorverkoop en €35 aan de kassa, voor een weekendticket betaalt u €50 in voorverkoop en €60 aan de kassa, tenzij u elf jaar of jonger bent.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − twee =