Eindejaarslijstje 2009 van Line Tuymans

Wij waren dit jaar écht nog niet klaar voor een eindejaarslijstje: het lijkt wel alsof we de afgelopen maanden onder een steen hebben doorgebracht, zoveel platen bleven onbeluisterd. Sorry dus, Grizzly Bear, Atlas Sound, Bill Callahan en alle anderen. Verder dan onderstaand lijstje zijn we niet geraakt, de rest zal voor volgend jaar zijn.

  1. Sunset Rubdown :: Dragonslayer
  2. Girls :: Album
  3. Andrew Bird :: Noble Beast
  4. Marissa Nadler :: Little Hells
  5. Handsome Furs :: Face Control
  6. Passion Pit :: Manners
  7. The Low Anthem :: Oh My God, Charlie Darwin
  8. Mumford & Sons :: Sigh No More
  9. Lotus Plaza :: The Floodlight Collective
  10. Animal Collective :: Merriweather Post Pavilion

Ook nog de moeite waard: VV Brown :: Travelling Like The Light (een plaat die dringend in België mag gaan verschijnen), ongeveer één derde van de warboel die Of Montreal :: Skeletal Lamping is, en enkele geniale flarden van Islands :: Arm’s Way.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 4 =