My Morning Jacket vereeuwigd in American Dad

Een CIA-agent die dweept met My Morning Jacket? Alles kan in het brein van cartoonmaker Seth MacFarlane, vooral bekend van Family Guy. In de meest recente aflevering van zijn satirische reeks American Dad wordt hoofdpersonage Stan Smith een groupie van Jim James en co.

Superpatriot Stan Smith is een hoge piet bij de CIA en doorgaans niet te betrappen op enige emotionele intelligentie. Maar als hij toevallig enkele seconden opvangt van een My Morning Jacketconcert waar hij zijn dochter gaat ophalen, slaat hij tilt. Op slag wordt Smith een obsessieve fan van de groep en gaat hij ze achterna in ware Almost Famous-stijl. Het is vooral de stem van zanger Jim James die hem weet te raken. “He makes Enya sound like a Russian couple arguing at the bowling alley.”

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 4 =