Nieuwe Spoon in januari

Britt Daniel, Jim Eno, Eric Harvey en Rob Pope, samen bekend als Spoon, brengen op 25 januari aanstaande een nieuw album uit. De opvolger van het uit 2007 daterende Ga Ga Ga Ga Ga zal Transference heten en elf tracks tellen.

Wie Spoon de voorbije jaren al eens live aan het werk zag, zal de nummers “Who Makes Your Money” en eerste single “Written In Reverse” misschien vaag herkennen. Verder staat ook “Got Nuffin”, de titeltrack van een afgelopen zomer uitgebrachte EP, op Transference.

Het viertal uit muziekstad Austin, Texas nam zelf de productie voor haar rekening en borduurt op de nieuwe plaat verder op hun kenmerkende geluid. Geen verbreding maar wel verdieping, zo wordt aangekondigd. Zelf oordelen kan vanaf 25 januari.

Tracklist Transference

 1. Before Destruction
 2. Is Love Forever?
 3. The Mystery Zone
 4. Who Makes Your Money
 5. Written In Reverse
 6. I Saw The Light
 7. Trouble Comes Running
 8. Goodnight Laura
 9. Out Go The Lights
 10. Got Nuffin
 11. Nobody Gets Me But You

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − elf =