Bjorn Berge op Melkrock Tielt

De Noorse snarenmachine Bjørn Berge komt in het najaar naar België voor een clubtournee maar wie deze zomer al een voorproefje wil van ‘s mans nieuwste plaat Fretwork rept zich op zondag 16 augustus best naar het West-Vlaamse Tielt.

Bjørn Berge zal er present tekenen als headliner van de 12de editie van Melkrock Tielt. Het is meteen ook het enige concert van Berge op Belgische bodem deze zomer.

Tevens uit het buitenland en op de affiche van Melkrock Tielt: het Britse duo Le Chat Noir (aka de Bonnie & Clyde van de rock ‘n roll) en Jaya The Cat, een Amerikaanse band die resideert in Amsterdam en goed uit de voeten kan met punky ska.

Organisator vzw Heelal houdt de vinger aan de pols van de tijd en biedt ook een forum aan Belgische toppers die met enkele Afrekeninghits onder de arm hun debuutalbum komen voorstellen: Team William en Jasper Erkens.

Lokaal talent krijgt traditiegetrouw ook een kans op Melkrock Tielt. Ornamental Virus, de winnaar van de Melkrock Rally, trapt het festival af en daarna verschijnt de Tieltse formatie Fenndango, eerder nog in het voorprogramma van Karma To Burn, op het podium.

Om het gemoedelijke karakter van Melkrock Tielt te behouden, zorgt het Gentse collectief bOOmfanfare voor de nodige sfeer op het festivalterrein.

Alle info over de 12de editie van Melkrock Tielt is te vinden op http://www.melkrocktielt.be.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 3 =