Die Verboten aka Soulwax en co.

Een kleine week geleden deden ze op Werchter visueel dingen die nog nooit eerder vertoond waren, althans als we de diverse persknipsels mogen geloven. Inmiddels is er ook weer een zijproject opgedoken van de gebroeders Dewaele, Die Verboten.

Het audiovisuele project kan omschreven worden als spacemuziek gezien door de ogen/oren van Riton, grafisch designer Fergus Purcell (drummer en designer van dienst) en de heren Dewaele zelf. De gelimiteerde 12” is vanaf deze week exclusief via The Vinyl Factory te bestellen. Het gaat hier echter niet om de doorsnee huis, tuin en keuken plaat. De genummerde 300 exemplaren zijn op superheavy weight vinyl geperst. Waarvan de A-kant de 18 minuten durende track “Live in Eivissa” opgenomen in Ibiza bevat. De B zijde bestaat uit een laserbewerkt kunstwerk en bijbehorend is alles verpakt in een pop-up (3D) piramidevormig geheel. Later dit jaar zal er ook nog een DVD uitkomen Die Verboten Disc met daarop al het materiaal dat dit krautrock project heeft opgeleverd. Mocht U nog geld over hebben na een zwaar festivalweekend dan zijn die £ 30 misschien niet onoverkomelijk.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − 10 =