Nieuwe Beastie Boys op 15 september

De Beastie Boys hebben enkele details vrijgegeven betreffende hun nieuwe worp. Die zal Hot Sauce Committe Part 1 gaan heten en op 15 september te koop zijn. Het viertal uit New York gaat ook verder met het heruitbrengen van hun klassiek werk. Deze zomer zijn Ill Communication en Hello Nasty aan de beurt.

Schoon volk trouwens op die nieuwe (achtste!) plaat: niemand minder dan Santigold en Nas leverden een bijdrage. Die laatste vervoegde de Beasties enkele weken geleden al op het podium tijdens het Amerikaanse festival Bonnaroo. Dat er na Part 1 ook Part 2 volgt, lijkt ons de logica zelve maar daar is voorlopig niets over bekend.

In afwachting van het nieuwe album kunnen die hard fans zich tot half september zoet houden met de heruitgave (als dubbelalbum met eindeloze extra’s) van de klassiekers Ill Communication (op 14 juli) en Hello Nasty (op 25 augustus). Voorlopig zijn er enkel concerten in de Verenigde Staten bekend.

Tracklisting Hot Sauce Committe Part 1
1. Tadlock’s Glasses
2. B-Boys In The Cut
3. Make Some Noise
4. Nonstop Disco Powerpack
5. OK
6. Too Many Rappers (featuring NAS)
7. Say It
8. The Bill Harper Collection
9. Don’t Play No Game That I Can’t Win (featuring Santigold)
10. Long Burn The Fire
11. Bundt Cake
12. Funky Donkey
13. Lee Majors Come Again
14. Multilateral Nuclear Disarmament
15. Pop Your Balloon
16. Crazy Ass Shit
17. Here’s A Little Something For Ya

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + acht =