Gutter Twins en 65daysofstatic naar Cactus

De organisatoren van het Cactusfestival hebben vier namen aan de affiche toegevoegd: Joss Stone, gootbroeders Greg Dulli en Mark Lanegan, 65daysofstatic en het volslanke viertal genaamd The Magic Numbers vereren Brugge deze zomer met een bezoek. De komende weken volgen nog enkele namen ter vervollediging van de line-up.

Op 10, 11 en 12 juli wordt het pittoreske Minnewaterpark in Brugge voor de achtentwintigste maal het decor van het Cactusfestival. Hadden eerder al bevestigd: Paul 'modfather' Weller, Calexico, The Notwist, Cold War Kids en Joan As Police Woman.

Affiche Cactus 2009:
Vrijdag 10 juli
Michael Franti & Spearhead
Tracy Chapman
Selah Sue
Zaterdag 11 juli
Paul Weller
Gutter Twins
Joan As Police Woman
Cold War Kids
65daysofstatic
Zondag 12 juli
Lamb
The Magic Numbers
Joss Stone & Band
Calexico
The Notwist
!!!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + vijftien =