Duet met Feist op nieuwe Wilco

Tegen juni stoomt Wilco de opvolger van Sky Blue Sky klaar. Daarop zal ook Feist te horen zijn. De Canadese sirene zakte vorige week af naar de loftstudio van de groep in Chicago voor de opnames van het nummer “You And I”. Naar verluidt werd iedereen die het duet al mocht aanhoren van de sokken geblazen. Zou Wilco de torenhoge verwachtingen sinds Yankee Hotel Foxtrot dan toch nog eens kunnen inlossen?

Jeff Tweedy en co liepen Leslie Feist tegen het lijf op de uitreiking van de Grammy Awards vorig jaar. De zangeres bekende dat ze fan was van Wilco en vice versa. Van het een kwam het ander en toen Jeff Tweedy zijn telefoonboekje doorbladerde op zoek naar een geschikte partner voor een duet op het nieuwe album, bleven zijn ogen haken bij de letter F. Hoewel Feist momenteel op rust is na het overweldigende succes van The Reminder boekte ze meteen een vlucht naar Chicago.

Daar werd ze een week geleden gespot in de loftstudio van Wilco voor de opname van het door de groep gepende “You And I”. Een anonieme bron vertelde Rolling Stone dat iedereen weg is van het duet. Om de spanning tot de release in juni wat te verhelpen brengt de groep op 18 april de DVD Ashes Of American Flags uit. Einde maart gaan Tweedy en co ook de baan op maar daarbij wordt de Benelux evenwel schromelijk over het hoofd gezien.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − negen =