Eerste naam 21e Dour festival

Nu ja, eigenlijk zijn het twee namen die vandaag bekend zijn gemaakt, namelijk Aphex Twin samen met Florian Hecker.

Zoals we eerder al meldden was het ook dit jaar weer mogelijk om een wish list door te geven aan de organisatie van Dour. Terwijl men daar nog tot aan de oksels in de virtuele lijstjes zit – er zouden meer dan 10.000 ‘programmeurs’ hun mening gegeven hebben – wordt er wel alvast één naam uit de doeken gedaan: Aphex Twin + Hecker.

Aphex Twin aka Richard David James was lang niet live op Belgisch grondgebied te zien dus Dour heeft dit jaar meteen een primeur en niet alleen dat want het zal sowieso een exclusieve show van de Britse Aphex Twin en de Duitse minimalist Hecker samen zijn.

Zondag 19 juli hoofdpodium Last Arena Dour, kruis het aan in uw agenda/telefoon/PDA!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + acht =