Pensioen voor Morrissey?

Terwijl sommige muzikanten niet van ophouden weten en dat beter wel zouden doen, denken zij die er wel in slagen van waardig ouder te worden aan hun pensioen. De kans dat Steven Patrick Morrissey een Rolling Stones doet is bijzonder klein.

In een interview naar aanleiding van de Mozzers nieuwe plaat Year Of The Refusal kreeg hij de vraag voorgeschoteld of hij na zijn 55ste of 60ste nog zou bezig zijn met muziek. Morrissey acht de kans daar op ‘slim’ tot ‘incredibly slim’. Hij vindt dat op een bepaalde leeftijd enerzijds de motivatie weg valt en anderzijds ook de relevantie van de artiest verdwijnt.

Morrissey wordt in mei 50. U kan de man dus nog ongeveer vijf jaar aan het werk zien. Wie het zeker voor het onzekere wil nemen: hij speelt op 8 juni in de Koninging Elisabethzaal in Antwerpen . Ach, op 50 heeft de man misschien gewoon een midlife crisis en doet hij nog door tot het einde. Want is er geen ‘light that never goes out’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × drie =