Jack en Meg weer samen op het podium

Na twee jaar afwezigheid uit de spotlights lijkt Meg White haar paniekaanvallen onder controle te hebben en staat ze weer samen met ex Jack op het podium aanstaande vrijdag.

Een speciale reden dat wel want het is de laatste ‘Late Night with Conan O’Brien’ voordat hij de ‘Tonight Show’ van Jay Leno overneemt en aangezien The White Stripes ooit zijn ‘huisband’ waren voor een week misschien ook wel gewoon een vriendendienst?

In 2007 leek the sky the limit voor Jack en Meg White, nadat ze vijf succesvolle albums uitbrachten De Stijl, White Blood Cells, Elephant, Get Behind Me Satan en Icky Thump en tien jaar bestonden. Totdat de paniekaanvallen van drumster Meg steeds erger werden en het podium een trapje te hoog voor haar was. De hele wereldtournee werd in september van dat jaar afgelast en de vraag was of ze nog ooit samen zouden optreden.

Jack White zat in de tussentijd niet stil en speelde mee op de Shine A Light soundtrack, was samen met Alicia Keys verantwoordelijk voor de titeltrack van Quantum Of Solace, produceerde The Clone Defects maar was vooral bezig met ‘hobbyproject’ The Raconteurs. In de zomer van 2008 was er al sprake van een kleine reünie met Meg toen ze het podium opkwam tijden een Raconteurs-optreden in Detroit, maar van spelen was er toen geen sprake. Of er eindelijk nieuw materiaal gaat uitkomen van de Whites is nog niet bekend, vrijdag ‘all will be revealed’ waarschijnlijk.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − elf =