Thom Yorke in Terminator?

Nee, Thom Yorke komt zelf niet oog in oog te staan met Ah-nuld The Governator. Wel zou hij een deel van de soundtrack voor zijn rekening moeten nemen, althans als het van regisseur McG afhangt.

Regisseur McG, die u misschien kent van een hele reeks crappy TV-series en de video van Pretty Fly van de totaal unfly The Offspring, heeft blijkbaar een minder slechte smaak dan men op het eerste gezicht verwacht. Voor Termanitor Salvation, waar hij achter de camera staat, wil hij graag Thom Yorke strikken. Dat zei hij vorig weekend op een comic-conventie in New York.

De soundtrack zou weliswaar al grotendeels geschreven zijn maar de regisseur wil iets extra. Daarom zou hij Yorke aan componist Gustavo Santaolalla, die soundtracks schreef voor Amores Perros en Brokeback Mountain, willen koppelen.
Volgens het Radiohead-management mag het verhaal verticaal geklasseerd worden. Zeg uiteraard nooit, nooit, want als je Ok Computer kan schrijven is de stap naar Ok Killer Robot From The Future natuurlijk snel gemaakt.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 9 =