Robin Pecknold gaat niet solo

Of toch wel? Het was een enerverend jaar voor de mans band Fleet Foxes want ze zijn geprezen langs alle kanten in 2008 en ook komend jaar komt daar met een nieuw album nog geen einde aan.

Rustig onder een boom zitten is er dan ook niet bij voor de band, maar aangezien het hele ‘natuurband’ verhaal dat de pers ervan gemaakt heeft door de band ook niet zo wordt gezien is dat misschien niet zo heel erg. Wel is daar sinds een paar dagen een ‘oud project’ van Robin Pecknold dat nieuw leven is ingeblazen, White Antilope -je vraagt je bijna af wat de man met dieren heeft-. De Amerikaanse platenmaatschappij Sub Pop verklaart wel dat op deze MySpace alleen maar covers komen te staan, of het daarbij blijft is natuurlijk de vraag aangezien Pecknold zelf heeft verklaard dat ‘a record of really spare stuff’ misschien wel tot de mogelijkheden behoort dit jaar. Op dit moment kun je er de folkcover "False Knight on the Road" beluisteren die in de Fleet Foxes uitvoering op de 7 inch van “Mykonos” staat en ook zal verschijnen op de deluxe editie van hun self-titled album. Op de MySpace echter solo uitgevoerd door Pecknold. Misschien toch handig om die MySpace te bookmarken om op de hoogte te blijven van de muzikale uitspattingen van de bebaarde man.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + 6 =