Nieuw album Animal Collective

Met de release van het negende full album alweer van Animal Collective, Merriweather Post Pavilion, zal 2009 al meteen goed ingezet worden. De opvolger van Strawberry Jam zal verschijnen op 20 januari, maar zal op 12 januari reeds online verkrijgbaar zijn op Domino Records.

Het album werd begin dit jaar al opgenomen in de Sweet Tea Recording Studio in Oxford in Mississippi met Ben Allen achter de knoppen, wat garant staat voor technische deskundigheid. Het album zal zowel verkrijgbaar zijn in digitale vorm, als in CD en 2LP.

Verdere details zijn nog niet bekend, maar na hun vorige pareltje Strawberry Jam en de in mei van dit jaar verschenen EP Water Curses wordt het reikhalzend uitkijken naar de release van hun nieuwe album. De vrij tot zeer indrukwekkende cover van hun nieuwe album kan die hooggespannen verwachtingen alleen maar beamen.

Tracklist

 1. In The Flowers
 2. My Girls
 3. Also Frightened
 4. Summertime Clothes
 5. Daily Routine
 6. Bluish
 7. Guys Eyes
 8. Taste

 9. Lion In A Coma
 10. No More Runnin
 11. Brothersport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 16 =