Air Traffic :: 22 augustus 2007, Marconi Studio VRT

Air Traffic, 22 augustus 2007, Marconi Studio VRT

Air Traffic heeft iets met Studio Brussel: het is dankzij die radiozender dat hun bronstige song “Charlotte” de weg vond tot menig pubermeisje. Het publiek in de Marconi-studio bestond dan ook voornamelijk uit enthousiaste tienermeiden, vaak vergezeld door vader of moeder. Dat zowel de band als de gemiddelde Air Traffic fan eigenlijk te speels en weerbarstig is voor de intieme sfeer van de studio, werd bevestigd wanneer de signeersessie warmer onthaald werd dan het optreden zelf.

In The CameraEye van onze vrouw: Een jong groepje dat zich de aandacht met graagt liet welgevallen

http://www.air-traffic.co.uk /

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + negentien =