Heather Nova, 15 maart, Vooruit

Heather Nova, 15 maart 2006, Vooruit

Ietwat verward staarden de vele aanwezige ogen vorige week naar het podium van de Vooruitse Theaterzaal waar een pianist en een blonde violiste de theaterzaal vulden met een feërieke instrumentale melodie. Pas toen een in glimmend goudkleurige jurk gekleede Heather Nova het tweetal vervoegde klaarden veel gezichten achteraan de zaal op van begrip. De frêle diva bracht een mooi symmetrisch opgebouwd concert maar we bleven ergens steken in een wereld tussen "i’m not touched, but i’m aching to be" en "must be an angel", maar dat nemen we het prachtige schepsel met de gouden stem helemaal niet kwalijk, even zweven is ook best fijn.

In The CameraEye van onze man: la diva herself in volle serene glorie .

http://www.heathernova.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − zeven =