2x TW Classic in 2022 waarvan eentje met Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave And The Bad Seeds, één van de strafste en meest opwindende live acts ter wereld, touren in de zomer van 2022 langsheen de beste Europese festivals.  Het worden hun eerste shows in vier jaar.

Op zaterdag 25 juni 2022 zijn Nick Cave And The Bad Seeds headliner van TW Classic in Werchter.  Zij worden geflankeerd door Placebo, Sleaford Mods en Whispering Sons.  Meer namen worden later bekend gemaakt.

De ticketverkoop start op zaterdag 12 juni om 10u.  Een ticket kost 96 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop.

Tickethouders van TW Classic 2020 tickets worden persoonlijk door Ticketmaster gecontacteerd i.v.m. de ticketregeling. Hun bestelling wordt omgeboekt naar TW Classic 2022. Wie wenst kan de bestelling omboeken in krediet en dit tot 31 augustus 2021. Het krediet kan dan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter t.e.m. 31 augustus 2023. Achter de schermen wordt trouwens gewerkt aan een 2de TW Classic in 2022, op een andere datum, met een andere line-up. Waarover later meer.

Tickets en info: www.twclassic.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 3 =