Ook The National erbij op Best Kept Secret 2021

Ook The National is erbij op Best Kept Secret 2021! Na The Strokes op zaterdag is ook de headliner van de vrijdag er volgend jaar bij. Matt Berninger en de gebroeders Dessner en Devendorf sluiten op vrijdagavond 11 juni 2021 alsnog de ONE af met een nu al onvergetelijke headlineshow.

Volgende week zou Best Kept Secret 2020 van start zijn gegaan, normaal gesproken was de opbouw al begonnen. Om er in gedachten toch een beetje bij te zijn, maakt Best Kept Secret vrijdag 12 juni de rest van de line-up bekend. Zaterdag 13 juni gaan om 10u00 de tickets voor volgend jaar weer in de verkoop. Had je al een ticket voor de editie van dit jaar? Alle tickets voor Best Kept Secret 2020 blijven gewoon geldig voor volgend jaar.

Best Kept Secret 2021 vindt plaats van 11 t/m 13 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + vijftien =