Best Kept Secret herbevestigt The Strokes

Best Kept Secret heeft vandaag de komst van The Strokes herbevestigd.  De band rond Julian Casablancas zou dit jaar één van de festivaldagen in Hilvarenbeek headlinen maar Covid-19 strooide behoorlijk wat roet in het eten.  The Strokes spelen op BKS ten dans op zaterdag 21 juni 2021!

Over precies twee weken zou Best Kept Secret 2020 van start zijn gegaan. Om het gemis enigszins op te vullen de festivalorganisatie goed nieuws voor jullie: ze maken tijdens dat weekend de line-up voor 2021 bekend, ook gaan de tickets voor volgend jaar weer in de verkoop. Had je al een ticket voor de editie van dit jaar? Alle tickets voor Best Kept Secret 2020 blijven gewoon geldig voor volgend jaar.

Best Kept Secret 2021 vindt plaats van 11 t/m 13 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 1 =