Suikerrock strikt ook Therapy?

Suikerrock voegt met een molenwiekende gitaaraanslag het Ierse Therapy? toe aan het programma van vrijdag 31 juli, de Throwback dag met alleen bands uit de voorbije 33 jaar Suikerrock.

België heeft Therapy? steeds aan de borst gedrukt. Sinds 1994, het jaar van doorbraakalbum ‘Troublegum’ stonden ze al een indrukwekkende vijf!! keer op Rock Werchter, en scoorden ze culthits met ‘Die Laughin’, ‘Nowhere’, ‘Trigger inside’ en uiteraard met de cover ‘Diane’.

Therapy? bestaat dit jaar exact dertig jaar en viert dat met het compilatiealbum ‘Greatest Hits (2020 versions)’ dat op 13 maart verschijnt. Geen doorsnee verzamelalbum, maar hun hits heropgenomen in de legendarische Abbey Road Studios met producer Chris Sheldon (Pixies, Radiohead, Foo Fighters…) en een bijdrage van James Dean Bradfield van Manic Street Preachers.

Op vrijdag 31 juli komt Therapy? geen verjaardagskaarsjes uitblazen maar, hun reputatie indachtig, de hele verjaardagstaart aan gort slaan!

Suikerrock vindt plaats van donderdag 30 juli t/m zondag 2 augustus in Tienen met o.a. White Lies, Sisters Of Mercy, Tom Jones en De Kreuners. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 12 =