Meer dan 50 nieuwe namen voor Best Kept Secret

The Strokes, The National, Massive Attack…  Mooie headliners, zoveel is zeker. Maar een festival draait niet enkel om de grote namen bovenaan de affiche.  Vaak zijn het de ruwe diamanten onderaan de affiche die het verschil maken.  Best Kept Secret presenteert vandaag op zijn minst 50 nieuwe namen, waaronder Catfish and the Bottlemen, DIIV, Dope Lemon, Black Country, New Road, Los Bitchos en Squid.

Vorige week nog kon je tijdens Eurosonic in Groningen flink wat opkomend talent spotten. Een flink aantal van die acts keert in de zomer terug naar Nederland en strijkt neer op het mooiste festivalstrand van de Benelux.

Alle nieuwe namen op een rij:
BADBADNOTGOOD // Catfish and the Bottlemen // DIIV // Dope Lemon // Jarvis Cocker presents JARV IS… // Maggie Rogers // The Avalanches // Amyl & The Sniffers // Black Lips // Girl Band // Objekt x Ezra Miller (live) // OM // 박혜진 park hye jin // Sampa The Great // Tinariwen // Tropical Fuck Storm // Yellow Days // 100 gecs // Automatic // Barker (live) // Beach Bunny // Black Country, New Road // COUCOU CHLOE // DJ Assault // DJ Fett Burger // DJ Python // Donna Missal // Easy Life // FAKA // FAUZIA // GHUM // Giant Rooks // Girl Ray // Jessica Pratt // Josey Rebelle // Los Bitchos // Marika Hackman // Meetsysteem // Mina & Bryte // Minimal Violence // Pottery // Roi Perez // Sheer Mag // Simo Cell // Soccer Mommy // SORRY // Squid // Surfbort // The Milk Carton Kids // Violet // YĪN YĪN

Best Kept Secret vindt plaats van 12 t/m 14 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − vier =