The Great Vine :: In The Moment

Een nieuwe regering mag ons landje voorlopig misschien niet gegund zijn, een nieuw muzikaal superduo gelukkig wel. Maak kennis met The Great Vine!

Als frontman van respectievelijk Isbells en Marble Sounds kennen Gaëtan Vandewoude en Pieter Van Dessel elkaar al jaren, maar toch had die kameraadschap nog niet tot een concrete samenwerking geleid. Tot nu dus, en “In The Moment” heeft alles in huis wat je van een zomerhit verwacht. Dat ‘zomer’-voorvoegsel hanteren we hier niet toevallig, want het doel van The Great Vine is om elk seizoen een nieuw nummer uit te brengen.

Naast tekst en muziek worden in dit eerste wapenfeit ook de taken op vocaal vlak alvast eerlijk verdeeld. Gaëtan klinkt zoals we hem leerden kennen op z’n Sweet Little Mojo-plaat, terwijl Pieter de vocoder (en de ritmes) uit z’n Plastic Operator-periode nog eens van zolder haalt. En of wij het daar warm van krijgen.

Hoe zou het trouwens nog met de herfst zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 7 =