Absolutely Free Festival rondt affiche AFF met John Parish en Let’s Eat Grandma

Absolutely Free Festival, op 2 en 3 augustus in de schaduw van mijnschachten op C-Mine in Winterslag (Genk), heeft zijn affiche afgerond. Onder meer John Parish (UK), Let’s Eat Grandma (UK), The Bony King Of Nowhere en Lander Gyselinck (solo) vervoegen de affiche.

Op vrijdag 2 augustus komen Amerikaanse DJ Byron The Aquarius (US) en de beloftevolle Belg DTM Funk het publiek opwarmen voor headliner Joy Orbison. Lander Gyselinck, bekend van Stuff. en Beraadgeslagen komt in de XPRMNT een gedurfde soloset spelen.

De dag erna krijgt AFF PJ Harvey- en Eels-producer John Parish (UK) over de vloer. De ervaren Brit komt er met full band zijn spannende solomateriaal brengen. Ook aanwezig zijn de piepjonge Britse dames van Let’s Eat Grandma (UK), die met hun bizarre pop ongetwijfeld de wei zullen inpakken. Topbelgen The Bony King Of Nowhere en Newmoon zijn tevens ook geslaagde aanvullingen op een affiche vol muzikaal lekkers. Uit de Trap het AFF-wedstrijd via vi.be komt Philemon, en DJ Eppo Janssen zorgt traditiegetrouw voor een knallend slotfeest.

Absolutely Free Festival vindt plaats op 2 en 3 augustus op de site aan C-Mine in Genk. Eerder bevestigde artiesten zijn o.a. Black Mass, El Yunque, Slumberland, Kelly Lee Owens en Joy Orbison. Toegang is gratis bij inlevering van 3 gebruikte batterijen, of een donatie van €3 ten voordele van Natuurpunt.

Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 9 =