Ibe debuteert op Rock Werchter

The Marcus King Band komt niet naar Rock Werchter. In een kort statement laat de Amerikaanse band, die op zaterdag 29 juni als opener in KluB C zouden aantreden, weten dat ze nood hebben aan een rustpauze na zeer intense maanden. De geplande Europese concerten worden geannuleerd. Een vervanger is gezocht en gevonden in IBE, de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2019.

Ibe is slechts 17 jaar. Zijn debuutsingle ‘Table of Fools’ kwam meteen binnen in zowat alle playlists. IBE neemt de openingspot van The Marcus King Band in KluB C over en debuteert daarmee op zaterdag 29 juni op Rock Werchter.

Ticket-update

Er is dit jaar beduidend grotere vraag naar dagtickets. De voorbije weken zijn de contingenten dagtickets stelselmatig opgetrokken tot 27.000 per festivaldag. Het aantal combi-tickets is evenredig verlaagd tot 61.000. De capaciteit van 88.000 per festivaldag blijft gerespecteerd. De dagtickets voor zaterdag 29 juni zijn inmiddels allemaal verkocht. De laatste dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn nu beschikbaar. Voor donderdag resten er nog 3.000 dagtickets, voor zondag 4.000. Er zijn ook nog een kleine 4.000 combi-kaarten in verkoop. De ticketverkoop van de dagfestivals gaat trouwens ook bijzonder goed. Voor Werchter Boutique, komende zaterdag 8 juni, met headliner Fleetwood Mac, zijn nu al meer dan 43.000 tickets verkocht. De tussenstand van TW Classic, op zondag 14 juli met headliner Bon Jovi, staat op 45.000.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter met o.a. Tool, Muse, P!nk, The Cure en Mumford & Sons. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 1 =