Isbells en Ertebrekers op PIT Festival

Op zaterdag 20 juli is het PIT Festival in Sint-Truiden aan zijn tweede editie toe. Verspreid over een zestal locaties, waaronder de Academiezaal, de Grote Markt, de Abdijtoren en de stadsvest, treden flink wat acts op. Met Isbells en Ertebrekers maken de organisatoren hun eerste namen bekend.

Isbells spelen in het voor het magische decor van de Academiezaal. Ouder werk en nieuwe parels uit het jongste album “Sosei” – dat iets elektronischer klinkt – zullen daar ongetwijfeld het beste tot hun recht komen. Ook Ertebrekers, het funky project van o.a. Flip Kowlier, is van de partij met nieuw werk uit hun meest recente worp. Verder tekent ook LA Jungle, het dansbare duo uit Bergen, present.

Alle info: www.pitfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − vijf =