Lokerse Feesten met The Offspring, The Damned en De Heideroosjes

Na Oscar And The Wolf hebben de Lokerse Feesten opnieuw een aantal namen in petto voor hun 45ste editie. Op dinsdag 6 augustus is er opnieuw de Lokerse punkdag met dit jaar The Offspring, The Damned, De Heideroosjes en NOFX.

The Offspring keert graag terug na hun triomftocht van enkele jaren geleden, die andere US punkhelden NOFX komen voor het eerst de Grote Kaai in lichterlaaie zetten, Heideroosjes verkochten hun AB reünieconcert uit op enkele minuten, en The Damned is nog steeds één van de coolste bands van de 1977-generatie. Meer namen voor deze dag (ook voor de Red Bull Music zaal) worden later toegevoegd.

De 45ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 t/m 11 augustus. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × drie =