Ziggy Marley naar OLT Rivierenhof

Ziggy Marley’s tournee naar aanleiding van “Rebellion Rises” wordt vandaag uitgebreid en brengt hem op 6 augustus naar het feeërieke OLT Rivierenhof in Deurne. Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 1 februari 2019.

Ziggy Marley is al heel lang zoveel meer dan ‘de oudste zoon van’. De zanger, songwriter, muzikant, producer en labeleigenaar heeft zich met zeven soloalbums en niet minder dan acht Grammy Awards weten kwalificeren als onvervalst reggae icoon.

Momenteel toert de Jamaicaan de wereld rond met zijn meest recente langspeler ‘Rebellion Rises’ (2018), opvolger van de in de hemel geprezen, zelfgetitelde plaat uit 2016 die de Grammy voor ‘Best Reggae Album’ in de wacht sleepte. Met het nieuwe album roept idealist en filantroop Ziggy de mensheid op om zich te verenigen in solidariteit. Samen kunnen we de wereld een betere plek maken. “But we have to do more. We have to take a stand. We have to get more active. No matter what the fake leaders say, we’re going to love one another first.” Deze sterke boodschap weerklinkt in elke noot van elke track.

Alle info: www.oltrivierenhof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − een =