Down The Rabbit Hole trekt o.a. Thom Yorke, Editors, Underworld aan

De zesde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is. Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot in het holst van de nacht. Net als de voorgaande, uitverkochte editie kun je op het relaxed en ruim opgezette festivalterrein een heel weekend lang met maximaal 35.000 andere bezoekers in alle vrijheid dwalen en verdwalen terwijl je geniet van optredens van o.a. Editors, Thom Yorke, Underworld, Foals en Vampire Weekend.

Want jawel, Down The Rabbit Hole heeft zijn eerste karrenvracht namen gelost en daar zit behoorlijk wat lekkers tussen. Bovenaan de affiche prijken alvast Editors, Thom Yorke’s Tomorrow’s Modern Boxes en Underworld. Verder pakt het festival ook uit met de komst van Robyn Skepta, Vampire Weekend, The Roots, AURORA, Beirut, David August, Kamasi Washington, Khruangbin, Maribou State, Ólafur Arnalds, Parquet Courts en Sofie Tukker. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ook Agar Agar, Amber Arcades, Donny Benét, Frank Carter & The Rattlesnakes, HENGE, Jordan Rakei, Low, Nona, Rolling Blackouts Coastal Fever, Slowthai en The Comet Is Coming bevestigd.

Tickets gaan vanaf zaterdag 15 december in verkoop. Alle info: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − 15 =