Best Kept Secret pakt uit met Kraftwerk 3D

Kraftwerk is bevestigd voor Best Kept Secret 2019! De Duitse elektronica-pioniers zullen op zaterdag 1 juni het hoofdpodium afsluiten met een speciale 3D-show. Not kidding: bij deze performance worden 25.000 3D brillen uitgedeeld aan het publiek.

Een vernieuwender band dan Kraftwerk is er nauwelijks. Artiesten van David Bowie tot Daft Punk tot Aphex Twin lieten zich beïnvloeden door de band uit Düsseldorf. Detroit-techno had niet geklonken zoals het deed zonder de robotpop van Kraftwerk, vroege hiphoppioniers als Afrika Bambaataa speelden gretig leentjebuur. Al sinds 1970 heeft de band vernieuwers van over de hele wereld aan hun voeten liggen en trekt zo continu nieuwe fans aan: je hoeft maar een technoclub binnen te lopen of een Kraftwerk-track is het hoogtepunt van de avond.

Best Kept Secret vindt plaats van 31 mei t/m 2 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Bon Iver, Interpol, Mac DeMarco, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 4 =