Bruce Bherman :: Victoria

Hij komt, hij komt! Nee, voor een keer hebben we het niet over die lieve, goede sint, maar over de nieuwe plaat van de Gentse singer-songwriter Bruce Bherman. Het album is al een tijdje af (hij vertelde er uitvoerig over tijdens ons interview in 2015), maar volgende maand wordt ze eindelijk – na lang rijpen in de kelders van ’s mans kasteel – op de wereld losgelaten.

Met The Nashville Sessions pikt Bherman de draad weer op van het intussen acht jaar oude Untagged Friends, een plaat met al een behoorlijke americana-inslag. Voor dit album ging hij nog een stapje verder, en toog hij geregeld naar Nashville om in de Beechhouse Recording Studio nieuwe liedjes op te nemen.

Inmiddels is er al “Victoria”, de eerste single, waarop heel wat schoon vol te horen is zoals The McCrary Sisters, Tony Crow, Chris Scruggs, Fats Kaplin, Paul Burch, Andy Reiss, Paul Niehaus, Wouter Spaens, Viktor Kraus, Marc Pisapia en Matt Swanson.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × vier =