Ik Zie U Graag geeft eerste namen prijs

Met gepaste trots presenteert Mezz vandaag de eerste vier namen van Ik Zie U Graag 2019. De inmiddels elfde editie van hét Belgische popfestival van Nederland op 15 en 16 maart 2019 in Mezz (Breda) gaat van start met King Dick, The Calicos, Tout Va Bien en Ertebrekers. Er is een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar voor het hele weekend.

Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Onder de noemer Ik Zie U Graag toont Mezz haar liefde voor popmuziek uit België. Tijdens dit festival kun je beginnende en opkomende acts ontdekken en genieten van (internationaal) bekende namen uit de bruisende en bloeiende Belgische muziekscene. Ertebrekers is er alvast bij en Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Jefferson stellen er met dit West-Vlaamse project een nieuwe plaat voor, die in februari wordt verwacht. Ook Tout Va Bien is erbij. Tout Va Bien is het solo-project van de Mechelse singer-songwriter Jan-Wouter van Gestel. Hij kwam als allereerste winnaar uit de bus van de Nieuwe Lichting, een talentenwedstrijd van Studio Brussel. King Dick is het soloproject van de Antwerpse musicus Wim De Busser, een veelzijdig toetsenist, danser, choreograaf, componist en arrangeur in verschillende veelgeprezen muzikale en theatrale producties. Voor liefhebbers van lo-fi psych-pop, gothic, folk of oompah trash-pop, maar niet direct in één genre onder te brengen. Tot slot geven ook The Calicos present. De winnaars van Humo’s Rock Rally 2018 brengen een swingende set Americana naar Breda.

Er volgt nog veel meer bruisende Belgische muziek. De komende maanden lost Mezz nog meer namen, want het programma is nog lang niet rond. Dit jaar ook extra veel Ik Zie U Graag, want het programma begint namelijk al op zaterdagmiddag.

Ik Zie U Graag vindt plaats op 15 en 16 maart in Mezz (Breda, NL). Alle info: www.ikzieugraag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + 15 =