Piquet :: Mijn(en)

Na het fantastische “Tijdsdruk” heeft Piquet, de band rond Lien Moris, nu een tweede single uitgebracht. En ook dit nummer laat een even eigenzinnig als verleidelijk geluid horen.

“Mijn(en)” zweeft ergens tussen licht dansbare pop en heerlijk zwalpende psychedelica. De bezwerende vocalen en dito gitaren, subtiele elektronica, meeslepende baslijn en strijkers van Yasmien Pieters vormen een geweldige combinatie die in het hoofd blijft rondspoken. ”Het is het meest persoonlijke nummer op de plaat”, aldus Moris.

Drie jaar na een eerste EP keert Piquet terug met een langverwachte nieuwe plaat. Voor de opnames dook de band de studio in met Pascal Deweze (Sukilove, Broken Glass Heroes, Metal Molly). De band bestaat verder uit gitarist Jess Jacob, bassist Senne Driesen en drummer Mattias Jonniaux.

Piquet speelt op 11 mei in De Kolonie in Gent en op 16 mei in de Antwerpse Club Nova.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − vijf =