Franz Ferdinand, Chvrches, First Ait Kit en meer voor Rock Werchter

Rock Werchter brengt de teller met bevestigde acts naar 69 namen en voegt daarvoor 23 acts toe aan het programma. Nieuw zijn o.a. Rival Sons, Franz Ferdinand, Chvrches,
First Aid Kit en Susanne Sundfør.

Nieuw voor donderdag 5 juli, de openingsdag van het festival, zijn Kali Uchis, Steven Wilson, Rival Sons, Sevn Alias, Tom Grennan en Keir. Franz Ferdinand, Russ, Chvrches, First Aid Kit, Walking On Cars, Dermot Kennedy, Tom Walker en The White Buffalo worden aan het programma van vrijdag 6 juli toegevoegd. Dotan, Susanne Sundfør en The Struts komen op zaterdag 7 juli naar Werchter. NAO, Sigrid, The Amazons, IDLES en Pale Waves vullen de line-up van zondag 8 juli aan. Ook Faces On TV is bevestigd. Hun speeldatum wordt nog bepaald.

De affiche kent voorlopig deze vorm:

Donderdag 5 juli 2017: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, The Script, James Bay, Marshmello, Alice In Chains, Anne-Marie, At The Drive In, Black Rebel Motorcycle Club, Kali Uchis, Steven Wilson, Rival Sons, Triggerfinger, The Vaccines, Vince Staples, Keir, Sdvn Alias, Tom Grennan.

Vrijdag 6 juli 2017: The Killers, London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard, Franz Ferdinand, Anderson .Paak & The Free Nationals, Russ, Angus & Julia Stone, Arsenal, Chvrches, Dermot Kennedy, First Aid Kit, IAMDDB, The Kooks, Tom Walker, Walking On Cars, The White Buffalo.

Zaterdag 7 juli 2017: Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes, Khalid, Angèle, Blackwave., Dotan, JP Cooper, MGMT, Petit Biscuit, Stereophonics, Stone Sour, The Struts, Susanne Sunfør.

Zondag 8 juli 2017: Arctic Monkeys, Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Eels, David Byrne, Fever Ray, George Ezra, Kaleo, NAO, Pvris, Roméo Elvis x Le Motel, Sigrid, Rone, The Amazons, Equal Idiots, IDLES, Pale Waves.

Ook bevestigd, speeldatum nog te bepalen: Faces On TV, Todiefor.

Rock Werchter vindt plaats van 5 t/m 8 juli 2018 in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 4 =