Slowdive, Mogwai en meer voor Best Kept Secret

Best Kept Secret voegt vandaag niet minder dan 27 nieuwe namen toe aan zijn programma. Met Slowdive en Mogwai haalt het festival absolute toppers in huis naast te ontdekken acts als Dermot Kennedy, Hinds, Pale Waves en Wavves.

In 2014 zette Slowdive na 20 jaar afwezigheid nog een dijk van een show neer op Best Kept Secret. De Britse shoegazers keren dit jaar terug met een ontzettend sterke comebackplaat op zak, waarop de band dromeriger en grootser klinkt dan ooit te voren. Ook JOHAN zakt met zijn prachtige janglepop af naar Hilvarenbeek. En ook de Schotse postrockers van Mogwai laten opnieuw van zich horen. Met hun explosieve soundscapes nemen zijn al twee decennia lang een unieke, vooruitstrevende plaats in binnen het muzieklandschap.

En we zijn er nog niet, want ook deze 24 artiesten komen naar Best Kept Secret:

Altın Gün • Bedouine • Blu Samu • Container • Dermot Kennedy • Gang of Youths • Hinds • Isaac Gracie • Jay Som • Jlin (live AV) • Let’s Eat Grandma • Los Pirañas • Nadah El Shazly • Nana Adjoa • Nilüfer Yanya • Pale Waves • Pender Street Steppers • Pietju Bell • Pip Blom • Pitou • Tom Grennan • Vagabon • Venz • Wavves.

Best Kept Secret vindt plaats van 16, 17 en 18 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Arctic Monkeys, LCD Soundsystem, The National, Angus & Julia Stone, Chvrches, Deerhunter, Future Islands, The Kills en Warpaint.. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + 9 =