Slowdive, Mogwai en meer voor Best Kept Secret

Best Kept Secret voegt vandaag niet minder dan 27 nieuwe namen toe aan zijn programma. Met Slowdive en Mogwai haalt het festival absolute toppers in huis naast te ontdekken acts als Dermot Kennedy, Hinds, Pale Waves en Wavves.

In 2014 zette Slowdive na 20 jaar afwezigheid nog een dijk van een show neer op Best Kept Secret. De Britse shoegazers keren dit jaar terug met een ontzettend sterke comebackplaat op zak, waarop de band dromeriger en grootser klinkt dan ooit te voren. Ook JOHAN zakt met zijn prachtige janglepop af naar Hilvarenbeek. En ook de Schotse postrockers van Mogwai laten opnieuw van zich horen. Met hun explosieve soundscapes nemen zijn al twee decennia lang een unieke, vooruitstrevende plaats in binnen het muzieklandschap.

En we zijn er nog niet, want ook deze 24 artiesten komen naar Best Kept Secret:

Altın Gün • Bedouine • Blu Samu • Container • Dermot Kennedy • Gang of Youths • Hinds • Isaac Gracie • Jay Som • Jlin (live AV) • Let’s Eat Grandma • Los Pirañas • Nadah El Shazly • Nana Adjoa • Nilüfer Yanya • Pale Waves • Pender Street Steppers • Pietju Bell • Pip Blom • Pitou • Tom Grennan • Vagabon • Venz • Wavves.

Best Kept Secret vindt plaats van 16, 17 en 18 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Arctic Monkeys, LCD Soundsystem, The National, Angus & Julia Stone, Chvrches, Deerhunter, Future Islands, The Kills en Warpaint.. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

http://www.bestkeptsecret.nl

recent

65DaysOfStatic Plays Wild Light :: 22 september 2023, Trix

Ook in een wereld waarin The Rolling Stones blijven...

Star Wars – Visions: Seizoen 2

Lucasfilm en Disney leveren met dit tweede seizoen van...

Absynthe Minded :: ”Ik wil gewoon mooie dingen blijven maken, mijn fantasie gebruiken”

Een zondagsschilder: zo voelt Bert Ostyn zich op de...

Le Livre des Solutions

Er was een tijd dat Michel Gondry – die...

Sparta

Ulrich Seidl vertelt opnieuw een onconventioneel en provocerend verhaal....

verwant

Slowdive :: Everything Is Alive

Een nieuwe plaat van het Engelse Slowdive mag hoogst...

Slowdive :: Kisses

En daar zijn ze dan terug. Alsof het gisteren...

Neil Halstead :: Full Moon Rising

Een verborgen parel die zijn tiende verjaardag viert, en...

Slowdive

9 juni 2018Best Kept Secret, Hilvarenbeek

Cactusfestival strikt Slowdive, Goldfrapp en Tune-Yards

Het programma van het 37ste Cactusfestival valt met het...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in