Rock Zottegem strikt The Offspring en Kaiser Chiefs

Bij Rock Zottegem lijkt de zomer alvast ingezet. De festivalorganisatie presenteert vandaag zijn eerste namen en met o.a. The Offspring, Kaiser Chiefs en Lost Frequencies liegen die er niet om.

Op 29 juni komt Lost Frequencies, de 24-jarige Belgische top dj en producer richting Crazy Main in Zottegem. De jonge Brusselaar groeide de laatste jaren uit tot een wereldwijd fenomeen. Zijn hit ‘Are You with Me’ en het recente ‘Crazy’ veroverden in sneltempo de hele aardbol. Ondertussen richtte Felix Van Laet ook een eigen label op en staat zijn Spotify-teller op meer dan één miljard streams. Geen Belg deed het hem voor. Op de MIA’s sleepte Lost Frequencies de MIA weg voor beste dance act en dat voor de neus van Belgian finest: Soulwax, Dimitri Vegas & Like Mike en Charlotte De Witte.

Ook de Engelse indierockband uit Leeds, Kaiser Chiefs, maakt eind juni de oversteek naar Rock Zottegem. De vijfkoppige band scoorde monsterhits met oa. ‘Ruby’, ‘I Predict a Riot’, ‘Oh My God’ en ‘Everyday I Love You Less and Less’ en heeft een staalharde livereputatie. Niet te missen dus. Naast hen zakken ook Lil’ Kleine en Jebroer af naar Zottegem op vrijdag 29 juni.

Op zaterdag 30 juni zakt de legendarische punkrockband The Offspring af naar de Zottegemse Crazy Main. De Amerikaanse punkrockers scoorden monsterhits met oa. ‘Pretty Fly’, ‘Why Don’t You Get a Job’, ‘Self Esteem’ en ‘The Kids Aren’t Allright’. Complexloze punk en meebrulbare teksten. Het uitgelezen moment om dat punk-T-shirt uit de kast te halen. The Offspring deelt het podium met de Belgische indierockgroep van zanger Tim Vanhamel, Millionaire.

Wie Lost Frequencies, The Offspring of Kaiser Chiefs aan het werk wil zien kan binnenkort terecht op de website van Rock Zottegem voor tickets. Vroege vogels kunnen dan tot 1 maart voordelig tickets kopen. Zij betalen dan 40 euro (ipv 45 euro) voor een dagticket en 80 euro (ipv 85 euro) voor een combiticket. Binnenkort maakt Rock Zottegem nog een reeks nationale en internationale namen bekend.

Rock Zottegem vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Alle info: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − elf =