Air en Arsenal trekken naar Lokerse Feesten

Arsenal speelt deze zomer een exclusieve zomerfestivalshow op de Lokerse Feesten. Ook het Franse Air vervoegt de affiche.

Arsenal presenteert hun nieuwe sound via één exclusieve zomerfestivalshow op zaterdag 12 augustus. Het wordt een gedenkwaardige dag, want tekenen eveneens present: het Franse wonderduo Air, dance-maestro’s Leftfield (die het legendarische meesterwerk “Leftism” integraal komen spelen) én J.Bernardt, het solo project van Balthazar frontman Jinte Deprez.

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 4 t/m 13 augustus 2017 met ook Marilyn Manson, Alice Cooper, Megadeth, Pixies, The Offspring, Doe Maar, Lil Wayne, Mark Ronson, Ben Harper, Oscar And The Wolf, Tom Odell, The Black Box Revelation, Apocalyptica, Bazart, Less Than Jake, Kapitan Korsakov en Anouk. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − zeven =